Willy van der Wind - Mediation & Meer


Hoenderloseweg 155 7339 GE Ugchelen
06 41285229 Klik om te bellen

Deskundig en betrouwbaar
Snel en flexibel
Daadkrachtig en duidelijk

Over Willy van der Wind - Mediation & Meer

Heldere vragen, duidelijke aanpak en onomwonden met gevoel voor verhoudingen, ervaringen en emoties. Een (sluimerend) conflict, zowel zakelijk als persoonlijk, verdient het voor alle betrokkenen om als zodanig begeleid te worden. Dat is wat ik doe. Ik help mensen in hun zakelijke geschillen, arbeidsverhoudingen en persoonlijke kwesties, een ander zicht te krijgen op wat nodig en mogelijk is. Zodat betrokkenen vanuit hun belangen, zorgen en behoeften zelf tot concrete nieuwe inzichten, uitgangspunten en oplossingsrichtingen komen. Waarbij aandacht is voor het verhaal van wat was, maar met de blik op de toekomst.

Mijn jarenlange ervaring als adviseur, coach, verandermanager en trainer, combineer ik nu als MfN mediator. Het motiveert mij enorm wanneer ik zie dat mensen vanuit ogenschijnlijk vastgelopen situaties weer nieuwe energie ervaren, doordat de verhalen en emoties 'ontwart' worden in de gesprekken die im begeleid.

Je kunt mij benaderen voor:

  • zakelijke / business mediation: bijv. geschillen tussen eigenaren over samenwerking, leiderschap of richting / visie in een maatschap of BV, besturen/directies
  • arbeidsmediation: vanuit mijn specialisatie arbeidsmediation hou ik mij bezig met herstel- en exitmediation (en het uitzoeken wat het moet worden), onderlinge verhoudingen in management teams, in teams en in de werkgever - werknemer relatie, verzuimkwesties en grensoverschrijdend gedrag
  • familiemediation: onenigheden in gezinnen, tussen broers/zussen, (ex-) partners, samengestelde gezinnen, familiebedrijven, rondom nalatenschappen en gedeelde zorg voor ouders. Voor scheidingsmediation verwijs ik je graag door naar gespecialiseerde echtscheidingsmediators.
  • premediation: begeleiding bij het voorkomen van het (verder) escaleren van een (dreigend) conflict of helpen bij het maken van ingewikkelde keuzes waarbij dilemma's spelen en gesprekken vast lopen (bijv. voorafgaand aan een huwelijk, het kopen van een huis of een zakelijke samenwerking).

Mensen vinden het vooral prettig mij als begeleider te ervaren door mijn directe manier van communiceren, in combinatie met inlevingsvermogen en de nodige lichtheid. Ik hou er van dat de kern van de zaak benoemd en aangepakt wordt.

Ik ben MFN geregistreerd en houdt mij aan de MfN gedragscode. Hierbij staan neutraliteit, onafhankelijkheid en onpartijdigheid centraal. Daarnaast ben ik lid van de NMV (nederlandse mediator vereniging) en ADR (instituut voor alternative dispute resolution).

Mediation & Meer - Voorbij het conflict

Foto's

Willy van der Wind - Mediation & Meer in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Buurtconflictbemiddeling
Familieconflictbemiddeling
Gezondheidszorgconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling
Teammediation
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Semi-overheid

Certificeringen

MfN Registermediator

Arbeidsmediator

Artikelen

Ik ben nogal conflictvermijdend

Maar al te vaak hoor ik dat iemand zeggen. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Wat we doen is redelijk duidelijk. Wat het effect is ook. Dat we zo worden ook logisch. En dan? Feit is dat mensen nogal...

Onze locatie

Willy van der Wind - Mediation & Meer


Hoenderloseweg 155 7339 GE Ugchelen
06 41285229 Klik om te bellen