Vergroesen Mediation


van Eeghenlaan 27 1071 EN Amsterdam
020 889 6585 Klik om te bellen

Sinds 2010 ervaren in mediation en team coaching
No nonsens; duidelijk en helder richting geven
Veel referenties en voorbeelden op de website

Over Vergroesen Mediation

Een conflict overkomt je. Het is vaak een sluipende kwestie die lang niet onderkend wordt en plotseling zeer actueel is.

Als mediator (en jurist) en team coach help ik conflictpartijen met elkaar in gesprek te gaan over een werkbare, toekomstgerichte oplossing. Wat in korte tijd rust en duidelijkheid oplevert over de te nemen stappen.

Met een achtergrond van 20-jaar werkervaring in het internationale bankwezen en de advocatuur, gecombineerd met een medisch nest, -partner en –familie, heb ik een to the point– aanpak ontwikkeld, die goed aan sluit bij professionals met weinig tijd.

Mijn aanpak is systemisch; ik kijk met name naar wat er zich tussen personen afspeelt en naar het hele systeem daar om heen. In mijn begeleiding komt aan bod wat nodig is om weer goed en met plezier samen te kunnen werken. Lastige discussies worden niet vermeden en de nadruk ligt op de toekomst, wat jullie bindt en wat er al wel goed gaat, zodat je daar meer van kan doen.

Tegelijkertijd kan het een betere optie voor beide partijen zijn om uit elkaar te gaan; ook dat wil je dan goed bespreken om af te kunnen sluiten.

Kenmerkend: constructieve communicatie - oplossingsgericht - gevoel voor de context - concreet ; in korte tijd tot resultaten komen waarna de rust terugkeert.

Voel je vrij om even vrijblijvend te overleggen over de mogelijkheden; 020-8896585 (kantoor) of 06 23260091 (mobiel).

Meester in Mediation

Foto's

Adres
Logo

Vergroesen Mediation in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Gezondheidszorgconflictbemiddeling
Samenwerkingsconflicten
Teammediation

Klanten

Bedrijven
Vakgroepen en maatschappen

Certificeringen

Gecertificeerd NOBCO coach voor medici

MfN gecertificeerd mediator en NOBCO coach

Artikelen

Mediation in de gezondheidszorg

Een medisch professional is (vaak) solistisch, autonoom en individueel verantwoordelijk voor zijn/haar patiënt. Daarnaast ook collega en teamspeler, onderdeel van een MSB of coöperatie en zich verhoudend...

Onze locatie

Logo Vergroesen Mediation

Vergroesen Mediation

Vergroesen Mediation


van Eeghenlaan 27 1071 EN Amsterdam
020 889 6585 Klik om te bellen