Vergroesen Mediation


van Eeghenlaan 27 1071 EN Amsterdam
020 889 6585 Klik om te bellen

Over Vergroesen Mediation

Gefuseerd / nieuwe collega's en "los zand"? Irritaties? Oud zeer?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over mijn aanpak en de mogelijkheden. Ik ben te bereiken op 020-8896585 (kantoor) of 06-23260091 (mobiel).

Ik begeleid medici en advocaten die "gedoe" hebben in hun maatschappen, naar een cultuuromslag. De ervaring leert dat het vanuit een sfeer waarin men elkaar erkent en vertrouwt, veel gemakkelijker wordt om ook inhoudelijke zaken op een constructieve manier met elkaar te bespreken.
Zo kan er met meer plezier én resultaat samengewerkt worden, waarbij er ook nog wat energie voor een privé-leven overblijft.

Ik word ingezet als teamcoach, voor een betere communicatie (en vaak ook herstel van vertrouwen), in (fusie-)vakgroepen, praktijken of maatschappen. Vooral ook voor grote (fusie-)groepen ( ca. 10 - 20 pp).

In persoonlijke coaching, begeleid ik in thema's als werk-privé balans, beter profileren, tactischer communiceren, effectiever (samen)werken en carrière switches.

Als intervisiebegeleider van medici en advocaten. In een ontspannen, veilige sfeer met collega's reflecteren op ervaringen in je praktijk. Geeft inspiratie en food for thought.

Als mediator, in zakelijke- en samenwerkingsconflicten. Toekomst- en oplossingsgericht.

En ook: voor een voordracht over "medische tuchtzaken in de praktijk". Tijdens een symposium of nascholing bespreek ik wat men kan verwachten en hoe je op te stellen voor een zo constructief mogelijk verloop. Individuele begeleiding is ook mogelijk.

Kenmerkend: constructieve communicatie - gevoel voor de context - concreet ; in korte tijd tot resultaten komen.

OPDRACHTGEVERS: Ziekenhuizen, MSB's, stafbesturen, medische vakgroepen, medisch wetenschappelijke beroepsverenigingen, maatschappen advocatuur, accountants, fiscalisten, individuele professionals (conflict-coaching), VvAA, Movir, Elestia, samenwerkingsverbanden, VoF's, consultancy.

@MediationWerkt; in mijn kantoor in Amsterdam of in uw ziekenhuis.
www.vergroesenmediation.nl

Foto's

Adres
Logo

Vergroesen Mediation in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Gezondheidszorgconflictbemiddeling
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Particulieren

Certificeringen

Gecertificeerd NOBCO coach voor medici

MfN gecertificeerd mediator en NOBCO coach

Artikelen

Mediation in de gezondheidszorg

Een medisch professional is (vaak) solistisch, autonoom en individueel verantwoordelijk voor zijn/haar patiënt. Daarnaast ook collega en teamspeler, onderdeel van een MSB of coöperatie en zich verhoudend...

Onze locatie

Logo Vergroesen Mediation

Vergroesen Mediation

Vergroesen Mediation


van Eeghenlaan 27 1071 EN Amsterdam
020 889 6585 Klik om te bellen