vandeHaarmediation


Machteld Sandelijnslaan 36 3342 GM Hendrik-Ido-Ambacht
0653900320 Klik om te bellen

Over vandeHaarmediation


Heeft u een geschil met uw werkgever? Een conflict met een medewerker? Problemen met uw collega? Zijn er spanningen binnen een team? Er zijn diverse situaties denkbaar waarin u er zonder hulp niet uitkomt. Dan worden de problemen vaak alleen maar erger en is het verstandig een deskundige in te schakelen. Een mediator kan helpen om de verbinding met de ander (en) weer te herstellen.

Ik wil en kan voor u die verbindende schakel zijn!


Wie ben ik?

Mijn naam is Geurt van de Haar. In 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk als arbeidsmediator. De afgelopen jaren ben ik als mediator bij verschillende arbeidsconflicten ingeschakeld. Voordat ik als mediator startte, heb ik vele jaren als algemeen directeur bij de gemeentelijke overheid gewerkt. Vanuit die hoedanigheid heb ik veel ervaring opgedaan met arbeidsconflicten, teamconflicten en organisatieconflicten. Ik ben mede daardoor gespecialiseerd in arbeids- en organisatiemediaton.


Medationfederatie Nederland

Als mediator sta ik ingeschreven in het MfN-register. Dit is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators.

MfN-registermediators (voorheen NMI registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities. U haalt met mij dus een kundige en betrouwbare mediator in huis.

U kunt mij bereiken via: 06-53900320 of via e-mail:

info@arbeidsmediation.org

info@vandehaarmediation.nl

.

vandeHaarmediation in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Familieconflictbemiddeling
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Semi-overheid

Onze locatie

vandeHaarmediation


Machteld Sandelijnslaan 36 3342 GM Hendrik-Ido-Ambacht
0653900320 Klik om te bellen