Turn Over (Mediation)


Honingbij 24 5692 VE Son
0499 324 328 Klik om te bellen

Over Turn Over (Mediation)

Vaak zijn ze voor de buitenwereld niet zichtbaar maar conflicten binnen een relatie, gezin, familie of op de werkvloer komen overal voor. Veel conflicten kunnen op korte termijn door de partijen zelf opgelost worden maar er zijn ook conflicten die niet zomaar verdwijnen of die steeds maar weer terug blijven komen.

“We hebben het  er al zo vaak over gehad maar komen steeds weer op hetzelfde uit”.

“We gaan het onderwerp uit de weg maar bij ieder meningsverschil komt het weer naar boven”.

Dit veroorzaakt veel verdriet en kan het dagelijkse leven ernstig verstoren. Vaak blijven partijen elkaar in de toekomst tegenkomen. Bijvoorbeeld bij familie bijeenkomsten of na een scheiding waar kinderen bij betrokken zijn.

Mediation is een goede manier om deze conflicten op te lossen. Mediation geeft meer inzicht in het conflict, de belangen die voor beiden spelen en zorgt voor een blijvende verbetering van de communicatie.  Jullie bepalen samen hoe de toekomst eruit gaat zien. Een mediator werkt voor alle betrokken partijen, velt geen oordeel, dringt geen oplossingen op en neemt ook de besluiten niet. Bij mediation zijn er geen winnaars en verliezers. Het gaat erom dat je er met de hulp van een mediator samen uitkomt.  Wanneer je kiest voor mediation bespaart dit veel geld, tijd en stress. Een juridische procedure kan namelijk door mediation voorkomen worden.

"Oplossen is beter dan winnen"

Foto's

Turn Over (Mediation) in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Familieconflictbemiddeling
Gezondheidszorgconflictbemiddeling
Overheidsconflictbemiddeling
Scheidingsconflictbemiddeling
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Semi-overheid

Certificeringen

Geregistreerd MfN Mediator

Onze locatie

Turn Over (Mediation)


Honingbij 24 5692 VE Son
0499 324 328 Klik om te bellen