Torres Juristen & Mediation


Wilhelminalaan 2A 1623 MA Hoorn
0621326737 Klik om te bellen

Over Torres Juristen & Mediation

Torres Juristen & Mediation is opgericht door mr. Pamela Torres. Ik ben MfN-registermediator met de specialisatie familiemediation. Hierdoor kan ik goed de gesprekken begeleiden en zorgen dat mensen goede en duidelijke afspraken maken bij het beëindigen van hun relatie, geregistreerd partnerschap of bij een echtscheiding. Daarnaast stel ik met de ouders een ouderschapsplan op waar beide ouders zich goed in kunnen vinden. 

Naast dat ik mediator ben, ben ik tevens jurist. Ik heb een master privaatrecht en een master strafrecht. Tijdens mijn master privaatrecht ben ik mij vooral gaan specialiseren in het familierecht. 

Tenslotte ben ik stiefcoach. In deze hoedanigheid begeleid ik samengestelde gezinnen door middel van coaching, want een samengesteld gezin vormen is niet altijd even makkelijk.

Mijn werkgebied is Noord-Holland. Ik zit voornamelijk in Den Helder en in Hoorn. Ik kom bij mensen thuis of ik huur een ruimte waar ik de gesprekken voer. 

Ik heb verschillende samenwerkingsverbanden zoals een kindercoach, fiscalist en een hypotheekadviseur. Zie de site voor meer info. 

Als u denkt wij willen samen onze scheiding regelen kunt u met mij contact opnemen. 

Torres Juristen & Mediation in het kort

Soort bemiddeling

Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling

Klanten

Particulieren

Onze locatie

Torres Juristen & Mediation


Wilhelminalaan 2A 1623 MA Hoorn
0621326737 Klik om te bellen