Stok Advocatuur en Mediation


Martinus Nijhofflaan 484 2624 MH Delft
015-2624432 Klik om te bellen

Over Stok Advocatuur en Mediation

Het kantoor is gericht op personen- en familierecht. Er is een schat aan ervaring op het gebied van echtscheiding, alimentatie, omgangsregelingen, ouderschapsplannen, boedelscheiding, enz.

Vaak ontaarden familieconflicten vanwege de hoog oplopende emoties in familiedrama’s, waarbij de betrokkenen elkaar nog gedurende vele jaren het leven zuur maken.
In de bemiddeling wordt ook aan de emotionele aspecten aandacht besteed : Als betrokkenen voldoende informatie hebben over motieven, oorzaken en ieders aandeel daarin, zijn zij in beter vanuit begrip voor elkaars standpunt te hebben. En kan het acceptatieproces beter op gang gebracht worden. Dit werkt rustgevend, vereenvoudigt de gesprekken en onderhandelingen met elkaar over de afwikkeling van het conflict en schept vertrouwen naar de toekomst.

Vaak is mediation ook nog eens een duurzamere en goedkopere oplossing voor het probleem.

*Naast advocaat is Mr J.W. Stok erkend VFAS scheidingsbemiddelaar. *Tevens is mr J.W. Stok ingeschreven in het register van de Mediators Federatie Nederland (het vroegere N.M.I.) en gerechtigd tot het voeren van de titel MFN-registermediator met accreditatie familiemediation. *Tenslotte staat Mr J.W. Stok ook ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en kan zaken op basis van gefinancierde ( toegevoegde of gesubsidieerde) rechtsbijstand doen.

Ook wordt mr J.W. Stok regelmatig in afstammingszaken door de rechtbank tot bijzonder curator benoemd.

Met vertrouwen naar de toekomst

Foto's

Stok Advocatuur en Mediation in het kort

Soort bemiddeling

Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling

Klanten

Particulieren

Onze locatie

Stok Advocatuur en Mediation


Martinus Nijhofflaan 484 2624 MH Delft
015-2624432 Klik om te bellen