sdb mediation


Noordvliet 19b 3142 CH Maassluis
06-24466527 Klik om te bellen

Over sdb mediation

Mijn naam is Susanne den Boer. Ik ben juriste, mediator en eigenaar van SDB mediation. Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor professionals in mediation de NMv. 

Als mediator treed ik op als een onafhankelijke professionele conflictbemiddelaar die u en uw wederpartij kan begeleiden om een juridisch, relationeel of zakelijk probleem op te lossen. Mediation kan bij vrijwel alle geschillen worden ingezet als middel om gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing te komen. De gang naar de rechter kan daarmee worden voorkomen.

Ik ben gespecialiseerd in echtscheiding en familie Mediation.

Mocht u besluiten te gaan scheiden en heeft u samen met uw partner kinderen, is het uiterst belangrijk om gezamenlijk tot goede afspraken te komen. U blijft immers altijd samen ouders van uw kind(eren). De door u gemaakte afspraken worden uiteindelijk door SDB mediation vastgelegd in een juridisch document zoals een vaststellingsovereenkomst, ouderschapsplan of convenant. 

Als mediator behartig ik dus niet enkel de belangen van één partij, zoals een advocaat dat doet, en zal ook geen standpunt innemen, zoals een rechter dat doet. Het is uw gezamenlijke oplossing. SDB mediation begeleidt u graag tijdens het mediationtraject.

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. info@sdbmediation.nl of bel 06-24466527. 

Foto's

sdb mediation in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling

Klanten

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

sdb mediation


Noordvliet 19b 3142 CH Maassluis
06-24466527 Klik om te bellen