Result Mediation


Zwarte Woud 10 3524 SJ Utrecht
030-299 62 34 Klik om te bellen

Over Result Mediation

Result Mediation. Toonaangevend in mediation en conflictmanagement Waar staan wij voor?

Communicatie…,

Result Mediation maakt u en de mensen waarmee u samenwerkt en -leeft bewuster van het belang van praten. Een mooiere wereld, juist ook door trainingen waarin we u vaardiger maken. Wij zorgen ervoor dat mensen weer met elkaar in gesprek gaan en lossen hierdoor conflicten op.

…een alternatief…,

Onze bijdrage is dat mensen verder kunnen. Als mediator helpen wij u uit een conflict te komen. Mediation is een positief middel, je voorkomt rechtzaken. Wanneer u vastzit in de situatie helpen wij om tot beweging te komen. Result Mediation helpt u om een nieuwe stap te zetten, in de huidige situatie of naar een nieuwe situatie toe. Een stap in werk en eigen leven. Een streep onder het verleden.

…gezondheid…,

Vastzitten in een conflict zuigt energie en is slecht voor de gezondheid, verhouding en ontwikkeling. De oplossing draagt bij aan gezondheid en welzijn van mensen. Dat u daardoor gezonder bent.  Wij maken mensen weer beter, zorgen voor minder zieke mensen voor wie het conflict alles beheerst.

…positieve energie…,

Wij helpen u om uit het conflict te komen en weer te kunnen lachen. Weer op een positieve manier met uw energie om kunnen gaan. Arbeidsvreugde. Effectiviteit. Dat u tevreden aan het werk kunt gaan.

…en een mooiere wereld!

Result Mediation maakt de maatschappij wat minder ingewikkeld. Wij hebben een vredestichtende bijdrage. En daarmee een bijdrage aan de gehele economie.

Waar krijgen wij energie van?

Het resultaat…,

Wanneer het lukt om met u een doel te halen.  Als wij een situatie goed kunt afronden, het liefst dezelfde dag. Wanneer partijen de wens uitspreken om samen verder te gaan en het lukt om hierover duurzame afspraken te maken. Op het moment dat het lukt om op alle drie de fasen in een conflict (relatie, zakelijk en juridisch) een toegevoegde waarde te hebben.

…het proces…,

Door een bijdrage te leveren aan het oplossingsproces tussen partijen. Door scenario’s te schrijven en hardop te denken. Samen met u te zoeken naar een oplossing. Niet opgeven. Je gevoel meteen op tafel leggen en merken dat partijen dat accepteren en waarderen.

…dat we iets betekenen voor een ander…,

Wanneer iemand echt blij is met mediation en wij daarmee kunnen helpen. Dienstverlenend kunnen zijn. Goed verwachtingen kunnen managen door uitleg te geven over wat u te wachten staat. Begrip tonen. Goede contacten: een professioneel gesprek dat vriendschappelijk eindigt. Conflictpartijen anders leren kijken. Mensen in een conflict confronteren met wat ze zeggen.

…dat we mediation ontwikkelen…,

Ideeën uitwisselen over mediation. Een nieuwe aanpak ontwikkelen. Bijdragen aan de ontwikkeling van mediation. Uw beeld van mediation positief beïnvloeden. Overdragen van kennis. Sparren met collega’s over moeilijke dossiers.

…en dat we het samen doen!

Wij krijgen energie van de vele contacten met mensen, verwijzers, professionals en mediators.  Nieuwe collega’s meenemen. Of dat je op een werkplek komt waar mensen je kennen.

Herengracht 213
1016 BG Amsterdam
Tel. +31 (0)20-205 02 51