Rechtshuis Advocaten


Stationsstraat 2 5701 MK Helmond
0492366061 Klik om te bellen

Over Rechtshuis Advocaten

Vanuit een klantgerichte visie heeft Rechtshuis Advocaten gekozen voor een specialistische praktijk. Onze experts beschikken dan ook over veel actuele kennis en ervaring op hun vakgebied en kennen de markt. Daardoor zijn zij in staat om uw belangen optimaal te behartigen.

Onze uitdaging is om zoveel mogelijk aan uw specifieke wensen en behoeften tegemoet te komen. En dat gaat in onze optiek verder dan het enkel geven van een goed juridisch advies. Wij proberen u in het totale proces te ondersteunen en nemen het probleem zoveel mogelijk uit handen. Zonder daarbij drempels op te werpen.

In een eerste (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek geven wij u een open, helder en realistisch advies. Wij maken daarbij een zorgvuldige afweging van uw belangen. Soms bent u hiermee al geholpen. Maar ook als wij uw belangen verder mogen behartigen, blijven uw wensen en behoeften centraal staan. Samen met u streven wij namelijk naar het beste resultaat!

Ondernemers en particulieren kunnen bij Rechtshuis Advocaten terecht voor een advies, mediation en/of procedure op het gebied van arbeidsrecht, familierecht, huurrecht en contractenrecht.

Rechtshuis Advocaten in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Familieconflictbemiddeling
Scheidingsconflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Rechtshuis Advocaten


Stationsstraat 2 5701 MK Helmond
0492366061 Klik om te bellen