MTi+


Koningin Wilhelminalaan 21 3818 HN Amersfoort
0334228285 Klik om te bellen

Over MTi+

MTi en MTi+

MTi en MTi+ zijn als broertje en zusje, dus familie van elkaar. MTi biedt sinds 1999 professionele opleidingen voor mediators en professionals. MTi+ zorgt voor de juiste mediator op de plek waar problemen opgelost moeten worden.

werkwijze

Bent u op zoek naar de beste bemiddelaar voor het probleem of conflict dat belemmerend werkt, dan heeft MTi+ die voor u. U laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vinden voor u de meest geschikte mediator. Wij beschikken over een pool van uiterst ervaren MfN-erkende mediators. Zowel zakelijk als bij familieproblemen, ook voor problemen met overheidsinstanties hebben wij gekwalificeerde mediators. Wij zorgen er voor dat u en degene(n) met wie u een probleem op wil lossen op korte termijn aan tafel zitten met een ervaren bemiddelaar, wij begeleiden het traject, bewaken de voortgang en zijn bereikbaar voor uw vragen. 033-4228285

veelzijdig

MTi+ is op vele markten thuis. Problemen of conflicten bij MKB, grotere organisaties of de overheid. Conflicten binnen onderwijs of gezondheidszorg, wij de-juridiseren en ontzorgen, wij bevorderen dat beren uit de weg worden geruimd, belangen weer helder op tafel komen en samenwerking weer gaat stromen.

Voor een vrijblijvend of orienterend gesprek kunt u ons altijd bellen of mailen. 0334228285 of toosbik@mediation.nl

Betrokken, toegankelijk, gedegen met aandacht voor uw belangen en een vleugje humor, dat zijn onze kenmerken

Foto's

communicatie verbeteren, daar staan wij voor

MTi+ in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Semi-overheid

Onze locatie

MTi+


Koningin Wilhelminalaan 21 3818 HN Amersfoort
0334228285 Klik om te bellen