MedWheel, Centrum voor Mediation


Hoofdstraat 161 9601 ED Hoogezand
0598-396608 Klik om te bellen

Over MedWheel, Centrum voor Mediation

MedWheel is een Centrum voor Mediation gevestigd in Hoogezand-Sappemeer in de provincie Groningen.
MedWheel heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding naar een oplossing van familieconflicten (echtscheiding, alimentatiekwesties met of zonder LBIO betrokkenheid, omgangsregeling kinderen, ouderschapsplan, opstellen van echtscheidingsconvenant), arbeidsconflicten, conflicten met buren en instanties of bedrijven. MedWheel hanteert een geheel eigen benadering waarbij de klok geen leidende rol speelt; het is de mens, de partijen in conflict die de boventoon voeren en tegelijkertijd openstaan voor een begripvolle begeleiding (ook sturing) door de onafhankelijke register mediator M. (Marnix) van Giessen (NfM Register Mediator en Register Mediator (Stichting Register Mediator). MedWheel is gevestigd aan de Hoofdstraat (nr. 159-161) te Hoogezand en biedt een mediationtraject aan in een veilige, besloten, vertrouwensvolle en rustgevende ambiance.
Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de MedWheel website www.medwheel.nl en altijd bestaat de mogelijkheid om in een (gratis en vrijblijvend) intake-gesprek of informatief gesprek, zelf te bepalen of mediation in uw specifieke situatie iets voor u (en uw werderpartij) kan betekenen.
Graag ontmoet ik u om met u van gedachten te wisselen of mediation de methode kan zijn om een (mogelijk langslepend) conflict op te lossen en de toekomst weer zonnig, vrij van het conflict, tegemoet te gaan.

M.(Marnix) van Giessen, NfM Register Mediator; Register Mediator SRM
MedWheel, Centrum voor Mediation
Hoogezand-Sappemeer
Tel. 0598-396608
email: mvangiessen@medwheel.nl
www.medwheel.nl

MedWheel, Centrum voor Mediation in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Semi-overheid

Onze locatie

MedWheel, Centrum voor Mediation


Hoofdstraat 161 9601 ED Hoogezand
0598-396608 Klik om te bellen