Mediation Groep Twente


Langelermaatweg 119 7553 JG Hengelo ov
074-7505285 Klik om te bellen

Over Mediation Groep Twente

Mediation Groep Twente biedt conflictbemiddeling (mediation), coaching, relatiebegeleiding en verzorgt workshops en trainingen. Wij zijn gevestigd in Hengelo (Ov) en wij richten ons op alle groepen en individuele mensen die verwikkeld zijn in een vervelende kwestie en/of conflict, en daar graag in goede harmonie van af willen.

Als erkend en ervaren familiemediator begeleiden we u graag bij het vormgeven van uw (echt)scheiding, ouderschapsplan of ouderschapsgerelateerde kwesties, waaronder ook begeleiding bij samengestelde gezinnen.

Naast mediation/conflictbemiddeling bieden wij coaching, gesprekken met als doel om een meer effectieve manier te vinden om met vervelende/moeilijke/lastige situaties om te gaan, op persoonlijk vlak en/of binnen de werksituatie. Hierbij hanteren wij methodieken uit o.m. Voice Dialogue, Contextuele Familietherapie, Authentieke Communicatie, Method of Levels en EMDR.
Tot slot kunt u bij ons terecht voor relatiebegeleiding/relatietherapie.

Ook verzorgen wij trainingen, workshops en cursussen op het gebied van conflicthantering en communicatie voor zowel organisaties als particulieren.

Wij zijn werkzaam voor de doorverwijzingsvoorziening vanuit de Rechtbank en het Juridisch Loket. Tevens zijn wij als mediator betrokken bij METS (Mediation tijdens schorsing) van de Rechtbank Almelo.

Onze werkwijze kenmerkt zich door de volgende visie en uitgangspunten:

Een voorwaarde om tot een uitweg in elke impasse te komen is dat een ieder zich gehoord en gezien weet. Een positieve benadering van elke kwestie is daarom ons uitgangspunt: niet “niet”, wel “wel”. Wij oordelen niet, niets is ‘raar’ en niemand is ‘goed’ of ‘fout’.Foto's

De praktijk

Mediation Groep Twente in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Semi-overheid

Artikelen

Trouwen en scheiden doe je SAMEN!

Het is oorverdovend stil in de wachtruimte. Even later in mijn kantoor zie ik twee witte en vermoeide gezichten, getekend door slaapgebrek en spanning. Samengeknepen vuisten, zenuwachtig geschud met de...

Onze locatie

Mediation Groep Twente


Langelermaatweg 119 7553 JG Hengelo ov
074-7505285 Klik om te bellen