Kieft Mediation, training & advies


Kerkeind 18 5293 AB Gemonde
073-73 70 021 Klik om te bellen

Over Kieft Mediation, training & advies

MfN-registermediator 

Alle mensen hebben gemeen dat ze aan de ene kant behoefte hebben aan zelfstandigheid en zelf hun leven willen bepalen en aan de andere kant  behoefte hebben aan verbinding, ergens bij horen, onderdeel van zijn. Ieder mens wil van betekenis zijn. Vanuit deze overtuigingen doe ik mediations en begeleid ik herstelcirkels. Daarnaast geef ik trainingen in  het begeleiden van herstelcirkels, conflictvaardig-heden, communicatie en peermediation. 

Ik ben secretaris bij Centrum Onderwijsmediation en mede-oprichter en bestuurslid van de Nederlandse Stichting Herstelscirkels (gebaseerd op Restorative Circles). Ik neem deel aan oefengroepen ‘Restorative Circles en aan intervisiegroepen met collega mediators. 
Als Peer Reviewer voor de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM), Mediatorsfederatie Nederland draag ik mijn steentje bij aan de ontwikkeling van de beroepsgroep van mediators. 

Daarnaast ben ik lid van de onafhankelijke klachtencommissie van Politie eenheid Oost Brabant.

Specialisaties:
Herstelcirkels
Mediation bij arbeids- en samenwerkingsconflicten / echtscheiding / ouderschapsplan / onderwijs / peermediation / familiekwesties / 
Foto's

Kieft Mediation, training & advies in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling

Klanten

Bedrijven
Particulieren
Semi-overheid

Onze locatie

Kieft Mediation, training & advies


Kerkeind 18 5293 AB Gemonde
073-73 70 021 Klik om te bellen