Kids First Mediation


Jan Schuijtlaan 16 1852 HE Heiloo
085 130 4444 Klik om te bellen

Over Kids First Mediation

Het belang van je kind centraal. Dat betekent een werkbare samenwerking met de andere ouder. Eerlijke en betrouwbare informatie in begrijpelijke taal. Zoveel mogelijk zelf aan de slag, dat bespaart tijd en geld. En als de relatie tussen jou en de andere ouder dan toch onder druk komt te staan, kun je online aan de slag om de communicatie te verbeteren.

Gedoe met je ex, daar zit niemand op te wachten. Het vreet energie en kinderen hebben daar (net als jij) last van. Je hoeft er niet mee rond te blijven lopen. Naast het maken van een online ouderschapsplan en online trainingen bijvoorbeeld over kinderalimentatie - kun je ook werken aan het verbeteren van de samenwerking met jouw ex.

En het mooiste is, daar heb je de ander niet voor nodig. De ander gaat niet veranderen, maar jij kunt wel leren hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Volg de online training en als je wilt kun je de support van honderden ouders ervaren in de community. Ervaringen delen en vragen stellen, ook aan professionals. Wil jij ook aan de slag?

Kost de samenwerking met jouw ex je energie? Een goede samenwerking is niet makkelijk, wel mogelijk. Start vandaag nog

Foto's

Kids First Mediation - online ouderschapsplan en trainingen

Kids First Mediation in het kort

Soort bemiddeling

Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling

Klanten

Particulieren

Onze locatie

Kids First Mediation


Jan Schuijtlaan 16 1852 HE Heiloo
085 130 4444 Klik om te bellen