Fuse Mediation


Marshalllaan 2 2625 GZ Delft
06 44029845 Klik om te bellen

Over Fuse Mediation

Zijn er bij u in de VvE weleens conflicten of lastige juridische kwesties? Misschien kan ik u helpen!

Met Fuse Mediation richt ik mij als MfN-registermediator namelijk specifiek op VvE-gerelateerde conflicten.

Wie ben ik?
Na mijn rechtenstudie ben ik aan de slag gegaan als procesjurist op een deurwaarderskantoor. In deze rol procedeer ik met name in VvE-zaken. Mijn ervaring is dat door een juridische procedure de echte conflicten die er zijn vaak helaas niet worden opgelost, of slechts deels. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in mediation; Een alternatieve manier voor conflictoplossing waarbij voorop staat dat een oplossing wordt gezocht in het belang van alle partijen. Aangezien ik ruime ervaring en kennis heb opgedaan in het VvE-recht wilde ik heel graag juist in VvE’s bemiddelen. Daarom ben ik ruim een jaar geleden gestart met mijn eigen bedrijf Fuse Mediation.

Wat kan ik voor u doen?
Wat ik doe is dus conflicten oplossen in VvE’s, door mediationtrajecten te begeleiden maar ook door het voeren van bemiddelingsgesprekken. Daarnaast geef ik juridische adviezen aan VvE’s maar bied ik uiteraard ook oplossingen op maat.

En nu?
Heeft u op dit moment een conflict in uw VvE of wilt u advies over een bepaalde aanpak van een kwestie in uw VvE? Neem een kijkje op mijn website www.fusemediation.nl of neem contact met mij op.Ik kom graag met u in gesprek.

Heeft u op dit moment geen conflict in de VvE maar kent u wel partijen die een conflict hebben? Wilt u ze dan attenderen op het bestaan van mijn bedrijf?

Heeft u geen conflict maar wilt u wel op de hoogte blijven van interessante zaken op VvE-mediation gebied? Stuur me een connectieverzoek. Wie weet maken we in de toekomst eens kennis.

Fuse Mediation in het kort

Soort bemiddeling

Bouw- en vastgoedconflictbemiddeling
Buurtconflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Semi-overheid

Onze locatie

Logo Fuse Mediation

Fuse Mediation

Fuse Mediation


Marshalllaan 2 2625 GZ Delft
06 44029845 Klik om te bellen