Excellent Mediation


Oostbroekerweg 17 1981 LR Velsen-zuid
06-1563 3334 Klik om te bellen

Over Excellent Mediation

Bij beëindiging van een (werk-)relatie is goede rouwverwerking essentieel. Naast het verwerken van de emotie en pijn, is het van groot belang om de zakelijke kant goed af te wikkelen. Hoe voorkom je daarbij conflicten en onnodige, extra pijn? Hoe zorg je voor goed en constructief overleg? Hoe kun je het beste samen werken naar een win-win-situatie voor alle betrokkenen?

Het kan lastig zijn om standpunten te durven verlaten. Of om te durven kijken naar wat de nieuwe situatie je zou kunnen brengen. Helemaal bij beëindiging van samenwonen of huwelijk, waarbij kinderen zijn betrokken. Dan is het belangrijk om de ouders eerst te ondersteunen in de verwerking en acceptatie van de relatiebeëindiging. In de rol als partner is het vertrouwen geschaad, maar als vader en moeder vullen de ouders een andere rol in. 

Pas na acceptatie is er ruimte om een goed werkend ouderschapsplan te maken voor nu en in de toekomst. Voor een kind dat nu vijf jaar is, liggen de zaken heel anders dan als ze gaan puberen. Hoe willen jullie als vader en moeder dan opvoedkundige afspraken maken? Hoe gaat het later als kinderen gaan studeren? Daarover moet je nu afspraken maken, zodat het later geen conflict kan gaan worden.

Gedegen begeleiding door een gecertificeerd en geregistreerd mediator bespaart je veel energie, stress en onnodige juridische procedures. Hoe fijn zou het zijn, als je samen invloed hebt op een goede afwikkeling van de zakelijke kant? Wij bieden beide partijen graag onze hulp op juridisch, fiscaal en financieel gebied en regelen graag met én voor jullie de zakelijke afronding van een afscheid.

Een goed echtscheidingsconvenant vormt de basis voor een ‘succesvolle’ scheiding…

Excellent Mediation in het kort

Soort bemiddeling

Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Excellent Mediation


Oostbroekerweg 17 1981 LR Velsen-zuid
06-1563 3334 Klik om te bellen