Dialoog Advocatuur & Mediation


Kennemerstraatweg 4 1815 LA Alkmaar
0722029078 Klik om te bellen

Over Dialoog Advocatuur & Mediation

Of het nu gaat om een echtscheiding, omgangsregeling, of alimentatie, onze mediator staat voor jullie klaar om te helpen met al jullie problemen in het familierecht. 

Onze bedrijfsnaam zegt eigenlijk genoeg: Dialoog. Blijf in gesprek. Want alleen door met elkaar in gesprek te blijven los je problemen echt op. Daar staan wij voor. Wij denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. 

Omdat onze mediator MfN én vFAS geregistreerd is, weet zij hoe zij jullie het beste kan begeleiden in lastige en onzekere periodes. Met doortasende vragen, deskundigheid en een persoonlijke betrokkenheid komt zij tot de kern van problemen. Een tijdelijke oplossing is snel gevonden, maar een oplossing voor de lange termijn vraagt om meer aandacht en inzicht. Zeker als er kinderen in het spel zijn, is dit erg belangrijk. Onze mediator kan jullie hierin goed begeleiden. 

Contact

Zijn jullie op zoek naar een mediator die echt weet waar ze het over heeft? Neem dan snel (vrijblijvend) contact met ons op. Jullie zijn van harte welkom op ons kantoor in Alkmaar. 

Over Dialoog

Dialoog Advocatuur & Mediation is een kleinschalig kantoor in Alkmaar, waar wij echt oog hebben voor jullie belangen en die van eventuele kinderen. Wij vinden het belangrijk dat problemen zo snel mogelijk opgelost worden, zodat jullie allemaal weer verder kunnen. 

Foto's

Kantoorpand van Dialoog Advocatuur & Mediation in Alkmaar

Dialoog Advocatuur & Mediation in het kort

Soort bemiddeling

Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling
Scheidingsconflictbemiddeling

Klanten

Particulieren

Onze locatie

Dialoog Advocatuur & Mediation


Kennemerstraatweg 4 1815 LA Alkmaar
0722029078 Klik om te bellen