Closure.nu


Titus Brandsmastraat 7 7572 CE Oldenzaal
0623227852 Klik om te bellen

Over Closure.nu

Brenda (32): “Jouw rustige uitstraling hielp ons om in gesprek te blijven en afspraken te maken.”

Een scheiding is een conflict. Daarbij komen veel emoties kijken. Daarom ben ik als mediator vooral bezig met het bieden van rust. De rust die je nodig hebt om allemaal goed het conflict door te komen.

Als mediator begeleid ik het gesprek, zonder het te sturen naar een bepaalde uitkomst. Ik probeer een veilige sfeer te creëren voor een open en eerlijk gesprek, waarvan jullie de inhoud bepalen. Mijn doel is dat jullie onderlinge communicatie herstelt en jullie bij voorkeur weer samen door één deur kunnen, of in ieder geval duidelijkheid creëren over hoe jullie verder willen. Luisteren, respect, integriteit en empathie zijn voor mij de belangrijkste kenmerken van mediation.

Ineke (42): “Zoals ik jou heb leren kennen denk ik dat jouw passie ligt in dienstverlenend en oplossingsgericht werken voor jouw cliënten. In ons echtscheidingsproces bood je vooral houvast: door het stappenplan wisten we wat er allemaal moest gebeuren en door de gesprekken konden we ook we ook onze emoties een plek geven. Je bent heel flexibel (je werkt ook 's avonds, je komt naar de cliënt toe), je reageert snel en accuraat op mails, je straal rust en vertrouwen uit.”

Wanneer er kinderen zijn betrokken bij de scheiding, kan ik met mijn ervaring als kindbehartiger ook met de kinderen praten tijdens de gesprekken. Zo worden zij actief betrokken bij het proces.

Adriaan (28): “We wisten het gelijk. Jij ging ons helpen en dat gaf ons veel rust.”

Closure.nu in het kort

Soort bemiddeling

Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling

Klanten

Particulieren

Onze locatie

Closure.nu


Titus Brandsmastraat 7 7572 CE Oldenzaal
0623227852 Klik om te bellen