Carolijn Winnubst, Mediation, leren & ontwikkelen


Amaliastraat 22 2e 1052 GP Amsterdam
06-28139530 Klik om te bellen

Over Carolijn Winnubst, Mediation, leren & ontwikkelen

Vanaf 2005 bemiddelt Carolijn Winnubst in uiteenlopende conflicten tussen twee of meer partijen. In bestuursrechtelijke (zoals ontruiming, uitkering, vergunning), zakelijke (zoals VVE-, huur-, MKB-geschillen) en arbeidsrechtelijke (zoals ziekte, samenwerking, ontslag) conflicten en in familiekwesties (zoals echtscheiding, beëindiging geregistreerd partnerschap, omgang, alimentatie). Zij is al jarenlang rechtbankmediator, is externe mediator voor UWV en is een mediator in strafzaken (herstelbemiddeling) bij de rechtbank Amsterdam. Sinds 2014 geeft zij met veel plezier trainingen in effectieve communicatie en mediation. Zij is coördinator van de Minor Mediation van de Hogeschool van Amsterdam.

De door Carolijn begeleide mediations vinden plaats in een ruimte die voor cliënten neutraal bevonden wordt: haar praktijkruimte in Amsterdam, een mediationkamer in de rechtbank of een locatie elders.

Carolijn was eerder mediator dan advocaat. Die volgorde geeft haar affiniteit met conflictbemiddeling misschien wel het beste weer. Sinds 2014 heeft zij zich laten uitschrijven als advocaat.

Foto's

Carolijn Winnubst, Mediation, leren & ontwikkelen in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Buurtconflictbemiddeling
Familieconflictbemiddeling
Overheidsconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling
Scheidingsconflictbemiddeling
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Semi-overheid

Onze locatie

Carolijn Winnubst, Mediation, leren & ontwikkelen


Amaliastraat 22 2e 1052 GP Amsterdam
06-28139530 Klik om te bellen