sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Vissersdijk 57
    4201 ZB Gorinchem
  • 0851302981

Resolve Scheidingsbemiddeling

Een echtscheiding is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Naast emoties komen er ook veel praktische zaken op u af, zoals: hoe regelen we de zorg voor onze kinderen? Red ik mij straks wel financieel? Moeten we ons huis verkopen? Heb ik recht op alimentatie? Hoeveel alimentatie moet ik gaan betalen? We hebben een eigen bedrijf, hoe gaan we dat verder regelen? Hoe moeten we juridisch alles afhandelen?

Resolve biedt u een oplossing
Resolve helpt u, als onpartijdige en deskundige mediator, om uw relatie beëindiging zo zorgvuldig en soepel mogelijk te laten verlopen. Samen regelen wij uw scheiding van A tot Z. We doen dit op een persoonlijke en betrokken wijze.
Tijdens onze gesprekken komen alle praktische zaken aan bod en is er aandacht voor de emotionele kant van uw scheiding. U heeft gedurende het gehele scheidingstraject te maken met één vaste mediator. U betaalt een all-in tarief, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Wij zijn landelijk werkzaam, onze mediators zijn MfN geregisteerd en of werken volgens de MfN richtlijnen en voorwaarden.Resolve Scheidingsbemiddeling in het kort

Klanten

  • Particulieren

Soort bemiddeling

  • Scheidingsconflictbemiddeling