sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Willem van Oranjelaan 84
    4837 AL Breda
  • 06-20938909

Back2balance voor financieel en fiscaal scheidingsadvies en mediation

Back2balance scheidingsbemiddeling beschikt over jarenlange juridische, financiële en fiscale kennis voor de volledige afwikkeling van uw echtscheiding. U kunt bij ons alles aan één loket regelen. Voor de juridische afwikkeling hoeft u niet nog eens langs een financieel deskundige en als de emoties op lopen niet langs een mediator.

Weinig mensen overzien de financiële gevolgen van hun echtscheiding. Begeleiding kan dan een deel van uw zorgen wegnemen. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van heffingskortingen en toeslagen. Hoe zit het met het nabestaandenpensioen na scheiding, als dit vervalt hoe wordt dit risico dan opgevangen? De sterk aangescherpte regels voor hypotheekverstrekkingen maken het steeds moeilijker om het ontslag uit hoofdelijke aansprakelijkheid te krijgen. Wat moet er dan gebeuren?

Wanneer er sprake is van een eigen zaak spelen nog andere zaken een rol, zoals de waardebepaling van de onderneming en hoe daar binnen de scheiding mee moet worden omgegaan.
Wij helpen particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf de verbreking van de relatie zorgvuldig te regelen.


Foto's van Back2balance voor financieel en fiscaal scheidingsadvies en mediationBack2balance voor financieel en fiscaal scheidingsadvies en mediation in het kort

Klanten

  • Bedrijven
  • Particulieren

Soort bemiddeling

  • Familieconflictbemiddeling
  • Zakelijke conflictbemiddeling