BasculeGroep Veghel


Pater van den Elsenlaan 43 5462 GG Veghel
0413-321755 Klik om te bellen

Over BasculeGroep Veghel

BasculeGroep BV beschikt samen met haar medewerkers over ruim 25 jaar ervaring op het gebied van mediation, conflictmanagement, conflictadvies, conflictcoaching en opleiding. Deze uitgebreide ervaring stellen we graag aan onze klanten ter beschikking.

Centrale thema's daarin zijn conflictbemiddeling, samenwerken, conflict en leiderschap, waarbij wij ons onderscheiden middels een andere kijk op conflicten. Ons motto ‘Conflicten als motor voor groei en ontwikkeling’ betekent verschillen en conflicten weer functioneel maken.

BasculeGroep biedt u deskundige mediators en conflictprofessionals, professionele scheidingsbemiddeling en erkende opleidingstrajecten.

Heeft u een zakelijk conflict, een conflict met de overheid, buren of familie, een verstoorde arbeidsrelatie of is er sprake van outplacement? Wij bieden uitstekende mediators, maar soms vraagt een conflict om een andere oplossing. Als u wilt leren om anders te handelen in conflict, heeft u misschien meer behoefte aan een coach of aan advies. Als een team of afdeling problemen heeft, hebt u een interim manager of conflictmanagement  nodig. Bascule beschikt over een team van conflictprofessionals die hiervoor geschikt, vakkundig en breed inzetbaar zijn. 

Ons bureau Samen biedt uitkomst bij een scheiding waarbij betrokkenen zelf de regie voeren, de toekomst het uitgangspunt vormt en wij beide partners en eventuele kinderen begeleiden. Dat kan! Met hulp van een ervaren mediator maak je betere afspraken en afspraken waar beide partners zich naar tevredenheid in kunnen vinden, is waar wij voor staan. Samen biedt betrokken en unieke ondersteuning bij onder andere (echt)scheiding, het STOP-traject, het opstellen van een ouderschapsplan of alimentatie berekeningen. Bij ons vindt u dé gecertificeerde mediator, met deskundige begeleiding en perspectief.

Foto's

BasculeGroep hoofdvestiging

BasculeGroep Veghel in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Bouw- en vastgoedconflictbemiddeling
Buurtconflictbemiddeling
Conflictmanagement
Familieconflictbemiddeling
Gezondheidszorgconflictbemiddeling
Overheidsconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling
Scheidingsconflictbemiddeling
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Semi-overheid

Artikelen

Help, ik heb een conflict!

Conflicten, vaak lopen we ervoor weg. Met als gevolg dat ze onderhuids verder groeien en escaleren. Jammer, want conflicten kunnen ook leiden tot het verbeteren van leefplezier en het terugdringen van...

Onze locatie

BasculeGroep Veghel


Pater van den Elsenlaan 43 5462 GG Veghel
0413-321755 Klik om te bellen