BasculeGroep Assen


Overcingellaan 17 9401 LA Assen
088 8006801 Klik om te bellen

Over BasculeGroep Assen

BasculeGroep B.V. is een partner voor mensen en organisaties om hun prestaties en de resultaten daarvan te verbeteren. Centrale thema's daarin zijn mediation, samenwerken, conflict en leiderschap, waarbij wij ons onderscheiden middels een andere kijk op conflicten. Ons motto ‘Conflicten als motor voor innovatie en ontwikkeling’ betekent verschillen en conflicten weer functioneel maken.

BasculeGroep biedt u deskundige mediators en conflictprofessionals, professionele scheidingsbemiddeling en erkende opleidingstrajecten.

Bascule is ons bureau voor mediation, conflictcoaching en -advies. Heeft u een zakelijk conflict, een conflict met de overheid, buren of familie, een verstoorde arbeidsrelatie of is er sprake van outplacement? Wij bieden uitstekende mediators, maar soms vraagt een conflict om een andere oplossing. Als u wilt leren om anders te handelen in conflict, heeft u misschien meer behoefte aan een coach of aan advies. Als een team of afdeling problemen heeft, hebt u een interim manager nodig. Bascule beschikt over een team van conflictprofessionals die hiervoor geschikt, vakkundig en altijd inzetbaar zijn.

Ons bureau Samen biedt uitkomst bij een scheiding waarbij betrokkenen zelf de regie voeren, de toekomst het uitgangspunt vormt en wij beide partners en eventuele kinderen begeleiden. Dat kan! Met hulp van een ervaren mediator maak je betere afspraken en afspraken waar beide partners zich naar tevredenheid in kunnen vinden, is waar wij voor staan. Samen biedt betrokken en unieke ondersteuning bij onder andere (echt)scheiding, het STOP-traject, het opstellen van een ouderschapsplan of alimentatie berekeningen. Bij ons vindt u dé gecertificeerde mediator, met deskundige begeleiding en perspectief.

Foto's

Ontvangstruimte

BasculeGroep Assen in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Familieconflictbemiddeling
Relatiebemiddeling
Scheidingsconflictbemiddeling
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Semi-overheid

Onze locatie

BasculeGroep Assen


Overcingellaan 17 9401 LA Assen
088 8006801 Klik om te bellen