ABC René van Boven Mediation


Schuttevaerkade 183 3311 RB 's-Gravenhage
0620434415 Klik om te bellen

Over ABC René van Boven Mediation

Na een lange loopbaan als advocaat en rechter in diverse functies en rechtsgebieden ben ik mij gaan toeleggen op conflictbemiddeling, mediation en juridisch advies. In verband hiermee heb ik onder meer ook een opleiding tot professioneel MfN registermediator gevolgd.

Ik richt mij vooral op het oplossen van conflicten met een meer zakelijke inslag: belangenconflicten binnen een zakelijke samenwerking (maatschappen, firma's, familievennootschappen), collegiale conflicten, arbeids- en huurgeschillen, conflicten met of binnen besturen, franchiseconflicten, erfenisgeschillen, maar ook familie- en burenconflicten.

Als het partijen niet lukt vom via conflictbemiddeling of mediation tot een oplossing te komen, kunnen zij met elkaar afspreken dat zij hun geschillen aan mijn bindend advies onderwerpen.

Ook kan ik behulpzaam zijn bij het geven van onafhankelijk advies aan partijen die dreigen in een juridisch conflict verzeild te raken en die onzeker zijn zijn over hun juridische positie of de te volgen strategie.

Foto's

ABC René van Boven Mediation in het kort

Soort bemiddeling

Arbeidsconflictbemiddeling
Bouw- en vastgoedconflictbemiddeling
Buurtconflictbemiddeling
Familieconflictbemiddeling
Samenwerkingsconflicten
Zakelijke conflictbemiddeling

Klanten

Bedrijven
Particulieren
Semi-overheid

Onze locatie

ABC René van Boven Mediation


Schuttevaerkade 183 3311 RB 's-Gravenhage
0620434415 Klik om te bellen